Pla Platform4Equity

Què es Platform4Equity?

És una iniciativa endegada per Lleida.net mitjançant la qual inverteix en startups o societats, especialment del sector fintech, que volen vendre els seus serveis a través de la xarxa i que necessiten la plataforma de contractació digital o serveis de certificació en que Lleida.net està especialitzat.

Quin és l'origen?

L'origen ha de situar-se en els objectius pels quals Lleida.net ha fet la seva última ampliació i ha sortit a cotitzar al MAB, que són la internacionalització, l'esforç en R+D+i i la inversió en altres companyies complementàries. Aquest programa està orientat a complir aquest tercer objectiu.

Com funciona?

Molt senzill, es tracta que Lleida.net aporti el desenvolupament de la plataforma de contractació digital (el producte Click & Sign Pro) i els serveis de certificació necessaris durant un interval pactat entre les parts a canvi d'accions en la societat.

Hi ha quelcom semblant?

Aquesta iniciativa és un reflex de Media for Equity en la qual mitjans de comunicació han entrat en societats d'internet a canvi de publicitat en els seus mitjans.

Qui pot apuntar-s'hi?

Empreses B2B o B2C en early o mid stage que ens il·lusionin o que tinguin la mateixa il·lusió que nosaltres pel seu treball, enviant un correu electrònic a platform4equity@lleida.net

La innovació als serveis financers arriba de la mà de la tecnologia

Click & Sign Pro és la solució personalitzada de contractació electrònica de Lleida.net, ideal per utilizar-la com a plataforma per desenvolupar negocis fintech.

Eines Fintech comprèn la resta dels nostres serveis de comunicacions electròniques certificades que converteixen les seves comunicacions en proves fefaents per a més seguretat.