White papers

Publicacions que t'interessen

Publicacions que t'interessen White papers

Hem creat aquests documents per ajudar-te en la comprensió i el coneixement del món de les signatures electròniques i de la seva validesa.

També podràs conèixer els avantatges dels sistemes de signatures electròniques, així com algunes de les seves múltiples aplicacions. Segur que, mentre els llegeixes, imaginaràs noves opcions que de s'adapten a les teves necessitats ;)

Els nostres white papers

Solucions per al sector de la banca

La satisfacció del client és l’avantatge competitiu més gran Solucions per al sector de la banca

La digitalització de les gestions tradicionals del sector bancari redueix les despeses econòmiques i el temps de dedicació, a més de contribuir a protegir el medi ambient i a millorar la sostenibilitat. Amb les comunicacions electròniques certificades, la banca online dona resposta als nous hàbits de consum dels clients.

Solucions per al sector energètic

La digitalització de la societat planteja nous reptes per les empreses del sector energètic Solucions per al sector energètic

Nous reptes per a les companyies i també noves oportunitats en què serà necessari situar al client en el centre de la presa de decisions, conèixer les seves noves costums, facilitar-li els processos i adaptar-los per aconseguir la màxima transparència i confiança entre l'empresa i l’usuari, arribant a un alt grau de satisfacció.

Solucions pel sector Fintech

Fintech, la paraula que està revolucionant el sector bancari Solucions pel sector Fintech

El sector Fintech ha gaudit d'un gran creixement sostingut durant els últims anys, i ha captat l'atenció tant dels inversors com de potencials clients. Les comunicacions electròniques certificades són solucions amb una alta implantació en aquest sector, i en aquest documents te'n fem un resum.

Marc legal i jurisprudència de les comunicacions i els contractes electrònics certificats

Responem els teus dubtes sobre la validesa legal Marc legal i jurisprudència de les comunicacions i els contractes electrònics certificats

Tot el que vas voler saber i mai t'has atrevit a preguntar sobre marcs legals, jurisprudència, i validesa legal de les comunicacions electròniques certificades, tant per a les notificacions com per a la contractació.

101 usos dels SMS certificats

L'SMS amb valor legal 101 usos dels SMS certificats

Els SMS segueixen sent una eina de comunicació increïblement efectiva. Si a més, els pots utilitzar com a forma de comunicació fefaent, es converteix en un mitjà ideal de notificació: facilitat d'ús, rapidesa d'enviament, baix cost, i legalitat.

Guia per a principiants: l'ús de comunicacions electròniques certificades

Introducció per a tots els públics Guia per a principiants: l'ús de comunicacions electròniques certificades

Les notificacions certificades són relativament noves a les nostres vides. El canvi de l'analògic al digital no sempre és fàcil. Amb aquesta guia, esperem ajudar-te en la transformació cap a les comunicacions del s. XXI.

eKYC Onboarding: La solució antifrau per el sector ecommerce

Know Your Customer eKYC Onboarding: La solució antifrau per el sector ecommerce

eKYC Docs és la porta d'entrada al que coneixem com KYC Know Your Customer (coneix al teu client).. Evita el frau d'identitat amb aquest servei.

Millora de la gestió documental a la Pime amb solucions de comunicació electrònica certificada

Estalvia amb les nostres notificacions Millora de la gestió documental a la Pime amb solucions de comunicació electrònica certificada

Les notificacions certificades s'adapten perfectament al teu dia a dia, estalviant-te costos i temps. Hem realitzat aquest estudi perquè vegis la seva eficiència.