Serveis per a operadores de telecomunicacions

Catàleg de serveis per millorar en qualitat i eficàcia.

eKYC (electronic Know Your Customer) per operadores

Gràcies a la nostra solució d'identificació online mitjançant videoconferència, pots registrar SIMs en ús sense que els teus clients hagin de desplaçar-se a les teves botigues o punts de servei. A més, eKYC també et permet poder signar el contracte d'ús de les noves SIMs en el moment de ser adquirides, ja sigui la compra de forma presencial o per Internet.

Més informació sobre eKYC Veure vídeo

HUB (P2P) inbound / outbound

Com a operadora de comunicacions i membre de la GSMA, Lleida.net ofereix serveis d’enllaç amb altres operadores a nivell internacional.

Aquesta xarxa permet gestionar la recepció i enviament de SMS en aplicació dels acords d'interconnexió amb operadores mòbils i operadores mòbils virtuals tant nacionals com internacionals.

Disposem de numeració pròpia i prestem serveis de missatgeria, SMS i MMS, tant per enviar (MT) com per rebre (MO) amb aquesta numeració.

Cobertura

Connectats de forma directa amb més de 40 operadores, arribant a un total de 1500 xarxes internacionals Cobertura total de portabilitat mòbil (MNP) i acusament de recepció. Recepció de missatges (SMS MO), enviament de missatges (SMS MT) i missatges bidireccionals. Lliurament des de i cap a qualsevol tecnologia (GSM, CDMA, etc.).

Portabilitat

Com a operadora disposem de bases de dades actualitzades de portabilitat. Així, s'optimitza tant l'enviament d'SMS com les trucades, escollint sempre la ruta més adequada i aconseguint una disminució de costos operatius.

Tipus de trànsit i connexions

Prestem servei a trànsit A2P i P2P, amb connexions SMPP, SS7, MM4.

Filtering

Capacitat per a detectar i evitar el trànsit d'SPAM, filtrant els SMS. El servei es desenvolupa en funció dels paràmetres que decideixi el client.

Configuració

Capacitat de discriminar trànsit per origen, tant per país com per operadora, i per destinació, també per país o per operadora.

Auditoria de rutes

Lleida.net pot monitoritzar periòdicament l'existència de grey routes d'entrada, advertint al client i permetent que el trànsit rebut sigui únicament el facturable, en existir acord previ amb l'emissor.

No som una eina antispam. Anem a l'arrel del problema: avaluem rutes, identifiquem SMSC (bé sigui per SMPP o SS7)

Llicència per a operadores dels serveis certificats

La llicència d'operadores està pensada per a tenir el whitelabel dels serveis de certificació de Lleida.net. Per a poder llicenciar una operadora, un dels requisits indispensables és realitzar la interconnexió amb l'operadora de manera directa per a poder tenir el canal de certificació.

Potser també t'interessi ...

Estrella

Eina de coordinació de la informació entre diferents persones, utilitzant l'SMS. Permet que un grup de persones es comuniqui de forma simultània a partir d'un missatge a un únic numero.

Vols més informació sobre els serveis per a operadores de telecomunicacions?

Pots enviar-nos un correu electrònic des d’aquest formulari de contacte o descarregar-te el tríptic informatiu.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.