API CUPS

Captura del codi CUPS mitjançant OCR

API CUPS Afegeix seguretat i eficàcia a la contractació online

API CUPS assegura la correcta transmissió del Codi Universal de Punt de Subministrament (codi CUPS) del teu client gràcies a l’ús de tecnologia de Reconeixement Òptic de Caràcters (OCR).

Millora la teva contractació online afegint una capa extra de seguretat en el moment de recollir les dades dels nous clients, sense penalitzar la facilitat i rapidesa dels processos habituals.

La seguretat que aporta API CUPS és necessària per a una transmissió segura del codi CUPS durant els tràmits online més habituals entre els clients i les empreses subministradores. Aquests tràmits poden ser altes i baixes, canvis de titulars, canvis de comercialitzadora de subministraments, augments o disminucions de potència, canvis de tarifa, etc.

A qui va dirigit

Empreses comercialitzadores de llum i gas que volen garantir la fiabilitat de les dades rebudes a través de certs processos online alhora que milloren l’experiència de l’usuari.

Quan s'utilitza

En procediments d’altes o baixes, per canvis de titularitat o de comercialitzadora dels subministraments, augments o disminucions de potència, canvis de tarifa, etc.

Com s'utilitza

Mitjançant la integració de la nostra API CUPS. L’ús d’aquesta API, com la resta d’APIs de Lleida.net, no comporta cap cost de llicència ni cap quota de manteniment.

Equivocar-se escrivint un dels 20 o 22 dígits del codi CUPS és bastant freqüent, sobretot en teclats virtuals. Amb API CUPS afegeixes...

Facilitat i velocitat

La lectura del codi CUPS es realitza mitjançant tecnologia OCR. El client només haurà de fotografiar un document on hi figuri el codi alfanumèric identificatiu, i API CUPS el detectarà, el capturarà i el transferirà.

Experiència d'usuari millorada

Els usuaris prefereixen fer una foto a un document que introduir molts dígits manualment, veient-se obligats a repassar les dades entrades. I si el procés falla, hi ha el risc de perdre el client.

Seguretat

La introducció incorrecta del codi CUPS no només endarrereix l’activació del servei, sinó que pot comportar sancions econòmiques per part de l’entitat reguladora del sector per falta de seguretat durant el procés.

Més informació sobre API CUPS

Pots enviar-nos un correu amb aquest formulari de contacte

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.