Openum eIDAS

Entrega electrònica qualificada

Valor legal i eficàcia probatòria

Els missatges enviats utilitzant un servei d’entrega electrònica qualificada gaudeixen de presumpció legal en relació a l’enviament realitzat, garantint el no repudi. Cap tribunal de la Unió Europea podrà qüestionar els seus efectes probatoris, en cas de que s'hi arribi a oposar en seu judicial.

Què és eIDAS?

L’1 de juliol de 2016 va entrar en vigor el Reglament (UE) Núm. 910/2014, conegut com a Reglament eIDAS, que regula la identificació electrònica i estableix les pautes pels serveis de confiança relatius a les transaccions electròniques a la Unió Europea.

Aquest nou reglament opera sobre les següents àrees: signatura electrònica, establiment de segells i marques de temps, documents electrònics i serveis d’entrega electrònica certificada o correu electrònic certificat, i serveis de certificat per autenticació de llocs web.

En definitiva, es tracta d’eliminar la barrera entre paisos membres, disposant de sistemes d’identificació de ciutadans i validesa de les seves signatures electròniques que permetin operar amb més agilitat, menys cost i ser més eficients a nivell europeu.

Openum eIDAS

Openum eIDAS és el servei d’entrega electrònica certificada qualificada de Lleida.net. La identificació del remitent, del destinatari, i de les dades enviades s’asseguren amb un alt nivell de fiabilitat.

Documentació

Condicions generals de contractació

Descarregar report

Política i declaració de pràctiques del servei

Descarregar report

Certificat de conformitat (CERTICAR)

Descarregar

Tarifes

Preu del servei
1 ,50 /NOTIFICACIÓ (IVA inclòs)

Registra’t

Utilitza el següent formulari per registrar-te a Openum eIDAS.
No tens clar si és la solució que necessites? Escriu-nos i resoldrem els teus dubtes.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.