Notes de premsa

18 juny 2024

Lleida.net signa un contracte de 720.000 euros amb Bosch Telematic Services durant 3 anys

Madrid, 18 de juny. La cotitzada espanyola Lleida.net (BME:LLN) (EPA:ALLLN) (OTCQX:LLEIF) ha signat un contracte amb Bosch Telematic Services per un import total de 720.000 euros i per un període de 3 anys.

D'acord amb el marc de contracte, la tecnològica prestarà a la companyia alemanya els serveis de Contractació i Notificació electrònica certificada per realitzar processos de contractació online, acceptar acords de manera ràpida i fàcil i emetre comunicacions electròniques certificades amb validesa legal.

Bosch Telematic Services és una suite de serveis per a vehicles de la casa Bosch, que ofereix una àmplia gamma de funcions per millorar la seguretat, comoditat i eficiència de la conducció.

Sisco Sapena, CEO de la companyia Lleida.net, destaca que, “la signatura d'aquest nou contracte amb Bosch Telematic Services durant 3 anys és una gran oportunitat per continuar demostrant que les nostres comunicacions electròniques certificades i serveis de contractació continuen sent líders al mercat”.

Llegir la notíciaCercador de notícies
-
Notícies de juny 2024