Click & Sign

Envia i signa documents des d'on vulguis i quan vulguis

Click & Sign La signatura electrònica fàcil

Click & Sign és la nostra plataforma online de contractació i signatura de documents, pensada per a tot tipus d'usuaris o empreses que busquen un procés totalment online.

Gràcies a Click & Sign, enviar un contracte o un document per signar de forma digital és més fàcil, més ràpid i més econòmic que enviar-lo en paper. I amb la mateixa validesa legal.

Fàcil d'enviar

Envia els teus contractes des de la nostra plataforma de forma fàcil i ràpida, o bé mitjançant API si vols integrar els enviaments a la teva eina de gestió.

Fàcil de signar

Els teus clients signaran els documents amb només un clic, sense la necessitat d'instal·lar-se cap aplicació, i des de qualsevol dispositiu.

Fàcil d'integrar

Gràcies a l'API de Click & Sign Pro, pots integrar tot el procés de contractació als teus sistemes amb compatibilitat totalment assegurada.

Contractació online fàcil i ràpida

La signatura electrònica fàcil

Primer pas Enviament del contracte

Els documents a signar s'envien des de la nostra plataforma d'usuaris, podent integrar Click & Sign en qualsevol gestor gràcies a la nostra API.

Introdueix el destinatari (amb la possibilitat de seleccionar-ne més d'un) del contracte a signar, configura els textos del correu electrònic i de la pàgina de signatura, puja el contracte en PDF i envia-ho.

Gràcies a Click & Sign, enviar un contracte o un document per signar de forma digital és més fàcil, més ràpid i més econòmic que enviar-lo en paper. I amb la mateixa validesa legal.

Segon pas Signatura del contracte

El destinatari rebrà un correu electrònic certificat amb un enllaç a la pàgina web des d'on signarà el contracte. Aquest correu tindrà adjunt el document PDF.

A la pàgina de signatura, l'usuari visualitzarà el document en PDF podent signar-lo amb un click o de forma manuscrita, segons s'hagi seleccionat al moment d'enviar-lo.

website service

Configuracions avançades Notificacions i enviament de còpies

Estiguis informat de l'estat dels contractes amb les notificacions de canvi d'estat, per saber si el document s'ha enviat, s'ha rebut, s'ha accedit a ell o s'ha signat.

També pots decidir si enviar o no una còpia del contracte, amb una marca de signatura, una vegada finalitzat el procés. O si vols rebre el certificat per correu electrònic i a quina adreça.

I si en vols més, Click & Sign a mida

Click & Sign està pensat per adaptar-se a les necessitats dels nostres clients, desenvolupant cada procés a mida segons els requisits de cada implementació.

Envia i signa documents des d'on vulguis i quan vulguis

Tot sobre Click & Sign

Si vols conèixer més a fons el producte o fins i tot realitzar una prova, pots entrar al lloc web dedicat a Click & Sign on t'ho expliquem tot

Anar a la pàgina

Els nostres clients opinen

Cas d’èxit

Vols més informació sobre Click & Sign?

Pots enviar-nos un correu electrònic des d'aquest formulari de contacte o descarregar-te el tríptic informatiu.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.