Prova els certificats

Correu electrònic certificat · Contracte Email certificat · eKYC Onboarding

Correu electrònic certificat

1
Envia el correu electrònic com ho faries habitualment. Pots adjuntar els documents que vulguis fins a un màxim de 5 MB.
2
Afegeix l’adreça de correu al camp còpia CC prova@certificada.lleida.net , i envia-ho. D'aquesta forma, certificarem el teu correu electrònic.

Processem el teu correu als nostres servidors i l’enviem al destí.

Rebràs un certificat demo que recull la data i hora exactes de l’enviament, l’emissor, el receptor, el contingut i els adjunts.

Et regalem 5 notificacions electròniques demo perquè provis el servei.

Contracte Email certificat

1
Escriu el correu electrònic com ho faries habitualment, adjuntant el contracte (màxim de 5 MB). Envia’l a l’adreça certificadora: prova@contracte.lleida.net
2
L’adreça del destí va al camp Assumpte. Deixa un espai entre l’adreça del destí i el text que vulguis escriure com assumpte. Ja pots enviar-lo.

Els nostres sistemes reenviaran el correu electrònic al destinatari i rebran la seva resposta, amb l'objectiu de certificar dos correus electrònics.

El destinatari, un cop rebi l'email amb el contracte, només ha de respondre al correu per mostrar la seva conformitat amb els termes del mateix.

T'enviem un document que certifica la data i l'hora exactes de les trameses, els emissors, els receptors, el contingut i els adjunts: un contracte amb validesa jurídica.

eKYC Onboarding