L’equip

Sisco Sapena

Sisco Sapena CEO

Sisco Sapena és el cofundador, CEO i President de Lleida.net, el que ell anomena "una startup de 25 anys". L'empresa que va fundar és avui dia una multinacional de butxaca, amb filials a 19 països, cotitzada en tres mercats de valors, Espanya, França i els Estats Units (BMEGROWTH:LLN, EURONEXT:ALLLN i OTCQX:LLEIF).

Ha superat amb mèrit totes les etapes de finançament d'una empresa, des de la venda de la seva pròpia moto (literal) fins a disposar de fons per crear Lleida.net el 1995, passant per la pluja de fons d'un capital risc el 2007, una OPV en el mercat secundari espanyol el 2015 i finalment convertir-se en l'única empresa espanyola amb triple cotització que torna a tocar la campana el desembre de 2018 i el novembre de l'any 2020.

Avui dia el valor de l'empresa en borsa és de més de 100 milions d'euros i és una de les empreses que més ha crescut en valor a Europa des que va començar el 2020.

Arrate Usandizaga

Arrate Usandizaga Directora Financera

Arrate Usandizaga és CFO de Lleida.net des del 2017 i membre de Consell d'Administració de la companyia. El 2011 es va incorporar com Auditora i Gerent de Riscos, va ocupar el càrrec de Directora Administrativa i, des de llavors és la Directora Financera de l'empresa.

Auditora de professió, va treballar a PricewaterhouseCoopers entre el 2006 i el 2010.

És Llicenciada en Administració d'Empreses i Màster en Comptabilitat i Finances per la Universitat de Deusto, la universitat privada més antiga d'Espanya. També ha cursat el curs Women on Boards de la IESE Business School - Universitat de Navarra.

Beatriz García

Beatriz García Directora execuiva de Interconexió

Amb més de 12 anys d'experiència en Telecomunicacions, la Beatriz és llicenciada en Enginyeria de Telecomunicacions per la UPC i TU Delft (Holanda). Es va graduar en Program Management Development a IESE Munic-Barcelona.

Va treballar a Orange Espanya i posteriorment com auditora d'IT a Deloitte. El 2008 es va incorporar a Lleida.net al Departament de Routing i el 2014 va ser nomenada directora d'Interconnexió, on va desenvolupar i va executar les estratègies d'Interconnexió Actualment continua com a responsable de la línia de negoci de l'SMS a Lleida.net, definint objectius i estratègies i adaptant els seus productes a les necessitats del mercat.

Pablo Gracia Betorz

Pablo Gracia Betorz Director ELATAM

Diplomat en Relacions Laborals per la Universitat de Múrcia, postgrau en Dret del Treball i MBA en Finances i Mercats per l'ISPTB.

Ha desenvolupat la seva carrera professional en el sector financer. Amb més de 10 anys d'experiència en banca d'empreses i corporativa, s'ha especialitzat en inversions i project finance El seu treball a Lleida.net consistirà en l'expansió a l'estat espanyol i la relació amb els inversors.

Patricia Fernández-Trapiella Directora d'Operacions Europa

Compta amb més de 20 anys d'experiència en Transformació Digital i Operativa, formulació d'estratègies i desenvolupament de nous serveis.

Amb una extensa experiència internacional a través de posicions de caràcter global per a EMEA i LATAM. Ha ocupat càrrecs directius a Telefònica, Ooredoo, Nokia i Capgemini Business Consulting. Amb resultats provats dins l'àrea d'Experiència del Client, l'eficiència operativa i l'augment de beneficis. Motivada i amb ganes d'assumir noves responsabilitats i objectius plens de desafiaments en el camp de la Transformació Digital d'empreses liderant el desenvolupament de negoci.

Carolina Nadal

Carolina Nadal Directora d'Atenció al client

Diplomada en Relacions Laborals per l'Escola Superior de Relacions Laborals de Lleida i amb Estudis de Dret per la UdL.

Després de diversos anys d'experiència en els àmbits administratiu i financer en diferents sectors, s'uneix a la família Lleida.net al Departament d'Administració per responsabilitzar-se de la facturació de l'empresa. Ara passa a coordinar / liderar l'equip d'Atenció al client, aportant l'experiència adquirida durant la seva carrera professional. El seu objectiu primordial com a Departament és satisfer els requisits que demanen els nostres clients.

Jordi Ramon Piñol

Jordi Ramon Piñol CTO

Tècnic Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Informàtiques i en Administració de Sistemes Informàtics.

Analista Programador Sènior, amb més de 15 anys d'experiència en el desenvolupament de servidors de missatgeria mòbil amb suport per a múltiples protocols i processos de certificació de comunicacions. L'objectiu del departament tècnic és conceptualitzar solucions i utilitzar estratègies enfocades a la innovació tecnològica de Lleida.net.

Eva Pané

Eva Pané Directora de Compliance

Llicenciada en Dret per la UAB, Postgrau de Pràctica Jurídica per la UAB, Màster en Dret i Noves Tecnologies per ESADE. Certificació de Compliance CESCOM®

Amb més de deu anys d'experiència en el camp del dret i la tecnologia, lidero l'equip per a les gestions de compliment normatiu de l'empresa així com de les certificacions en seguretat de la informació i dels serveis qualificats d'acord amb Reglament eIDAS.
Conscient que desenvolupar un marc sòlid de compliment normatiu és vital per poder oferir confiança sobre els productes i serveis de Lleida.net, el Departament de Compliance pretén ser un punt de referència per a l'empresa, així com per als seus col·laboradors i la seva comunitat d'usuaris.

Jordi Figueras Ramon

Jordi Figueras Ramon Director Gestió de Projectes

Màster en Telemàtica per la UPC, i amb estudis en Enginyeria Tècnica Electrònica a la UPC

Va fundar Conexis, un dels primers proveïdors d'accés a internet de l'estat espanyol, el darrer curs de l'Enginyeria Tècnica. Des de llavors, el Jordi i Internet han crescut paral·lelament: ha administrat xarxes IP internacionals, gestionat centres de dades Tier III i IV, dirigit equips de programació i desenvolupament, auditat la seguretat d'universitats, empreses i administracions, gestionat múltiples projectes de ciberseguretat, implantat sistemes de computació al núvol, normatives ISO, etc.

Núria Ribas Recasens

Núria Ribas Recasens Directora de Recursos Humans

Diplomada en Ciències Empresarials per la URV, màster en direcció de RH per EAE Business School i màster en PRL especialitat ergonomia i psicosociologia per la UOC.

Té més de 15 anys d'experiència al sector dels RH en empreses multinacionals dels sectors automoció, químic i industrial. El seu desenvolupament professional, les diferents posicions ocupades dins de totes les àrees dels RH i les diferents estades a l'estranger com Londres i Eindhoven (Holanda), li han permès tenir un enfocament multicultural i créixer com a professional creient en el valor estratègic dels RH per aportar valor a les organitzacions, sent el punt de referència per a tots els treballadors, atendre les seves necessitats i detectar els seus talents, que els considera fonamentals per ajudar les persones a assolir el seu potencial, generar compromís i satisfacció

Ignacio Javier Martínez Robledo

Ignacio Javier Martínez Robledo Director de Propietat Intel·lectual

Va estudiar Enginyeria Industrial, fent l'últim any a Holanda, on a més també va cursar International Business and Marketing studies. Posteriorment, va fer un postgrau d'Enginyeria a Anglaterra, unint-se a l'Oficina Europea de Patents on, durant 9 anys, va treballar-hi en els camps d'electrònica-física, formant-se a l'acadèmia d'examinadors de patents de l'EPO, a la Haia i a Munic. Posteriorment va tornar a Espanya on durant més de 10 anys va estar treballant en una de les agències de propietat industrial més punteres del sector, exercint com a responsable de l'àrea de patents TIC.

Arriba a Lleida.net per fer-se càrrec del seu portafoli IP per potenciar el mateix i fer-ne una eina més en l'estratègia de l'empresa.

Eduard Salla

Eduard Salla Director de Desenvolupament de Negoci

Enginyer Tècnic en Informàtica de Sistemes per la UdL, Màster de Direcció de Màrqueting i Publicitat.

Amb més de cinc anys d'experiència en comerç electrònic, l'Eduard va realitzar el seu projecte de final de carrera en el camp de la interacció persona - ordinador. Els seus coneixements i formació en l'àmbit del màrqueting online marquen els seus objectius professionals en conèixer les necessitats del client per a poder oferir solucions flexibles, intuïtives i adaptades a les seves particularitats, contribuint a que el procés de transformació digital sigui senzill i efectiu.