Recepció certificada

Certificació de correus electrònics entrants, contingut i adjunts inclosos

Recepció certificada

Entrega al remitent un certificat del seu missatge

Amb la Recepció certificada de Lleida.net, obtindràs una bústia que certificarà tots els missatges rebuts, inclosos els adjunts si n'hi ha, enviant el certificat al remitent.

Gràcies al nostre servei, els teus clients tindran una prova del missatge enviat a la teva bústia certificadora, millorant la confiança i la credibilitat de les relacions amb ells.

Correu electrònic o SMS

Les nostres bústies certificadors et permeten certificar els correus electrònics que rebis, els SMS que t'enviïn a un número que et proporcionem, o tots dos.

Fàcil per als teus usuaris

Canvia els processos burocràtics inacabables per la senzillesa d'enviar un SMS o un correu electrònic, els teus usuaris t'ho agrairan!

Millora la confiança

El remitent pot rebre el certificat de la seva comunicació, tenint una prova fefaent que demostra que el seu missatge ha estat entregat.

1 €

1 missatge = 7 crèdits

*

A Lleida.net només pagues el què consumeixes, no tenim quotes d'alta ni de subscripció, i les compres no caduquen mai

Servei patentat

La recepció certificada, desenvolupada totalment per nosaltres, és fiable i robusta.

Com funciona la recepció certificada?

Recepció certificada

Primer pas Sol·licita el servei

Per disposar del servei de recepció certificada, has de ser client de Lleida.net. Si encara no ho ets, pots donar-te d’alta ara mateix, i així poder utilitzar totes les nostres solucions de certificació.

La creació de la bústia certificada, ja sigui de correu electrònic o de SMS, has de demanar-nos-la mitjançant correu electrònic o bé trucant-nos al telèfon a peu de pàgina.

Recepció certificada

Segon pas Els certificats

Tens l'opció que enviem els certificats generats a l'administrador del servei, i que també els rebin els remitents de la comunicació.

El certificat conté l'emissor del missatge, l'hora i dia d'enviament, l'hora i dia de recepció, la bústia al qual s'ha enviat, i un segell de temps.

Les nostres APIs

Integració Les nostres APIs

També pots accedir als certificats mitjançant l'ús de les nostres APIs, perquè puguis treballar amb total flexibilitat des del teu entorn habitual.

Amb la recepció certificada, guanyes flexibilitat en les comunicacions amb el teu client, i també en la integració del nostre servei al teu sistema.

Avantatges de la recepció certificada

Procés transparent

Per a l'usuari, enviar la comunicació a una bústia certificador no li suposa ni utilitzar una aplicació en concret ni realitzar tasques extra.

Econòmic

l cost de la bústia certificador es compensa sobradament amb l'estalvi de temps que suposen aquests tràmits quan es realitzen de forma presencial.

Ecològic

També és important l'estalvi pel que fa a costos en paper, a més de la millora mediambiental que suposa la reducció del seu ús.

Com funciona la recepció certificada?

APIs

Integra els nostres serveis en les teves aplicacions diàries: et facilitem les nostres APIs.

Desenvolupat a mida

També desenvolupem projectes a mida per a clients. Consulta'ns.

Vols més informació sobre Recepció certificada?

Pots enviar-nos un correu electrònic des d'aquest formulari de contacte o descarregar-te el fulletó informatiu.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.