Treballa amb nosaltres

T'agraden els reptes? T'agradaria formar part de Lleida.net, empresa líder en el sector de les TIC i en constant creixement?

A Lleida.net tenim, volem i cuidem a persones apassionades i amb talent, és per això que ens agradaria conèixer-te!

Qui som?

Som líder europeu en la indústria de la notificació, signatura i contractació electrònica certificades i cotitzem a Espanya, França i els Estats Units.

La nostra tecnologia ha rebut més de 200 patents per part de 63 països dels cinc continents, i el nostre catàleg de propietat intel·lectual és un dels més importants del sector en l'àmbit mundial.

La nostra missió principal consisteix a aportar seguretat, confiança, eficàcia i rendibilitat a les comunicacions electròniques de les empreses, administracions públiques i particulars, influint directament en la millora dels seus resultats. Innovem per a satisfer les necessitats dels nostres clients, aconseguir una rendibilitat creixent i sostenible per als nostres accionistes i facilitar el desenvolupament professional dels nostres empleats.

Els nostres valors són lideratge, compromís, professionalitat, eficiència i treball en equip, així com la confiança dels clients i de la societat basada en un servei i una atenció de màxima qualitat amb les majors garanties de seguretat i eficàcia. Impulsem la sostenibilitat i responsabilitat social, vetllant per les condicions dels treballadors, fomentant el seu desenvolupament personal i professional, facilitant la conciliació de la vida laboral i familiar. Accessibilitat en l'ús de serveis adaptats a la totalitat de la societat sense barreres físiques, sensorials o de qualsevol altre tipus.

Vacants obertes

Si vols inscriu-re't a alguna oferta, fes-ho amb el següent formulari