FAQs · Preguntes freqüents

Preguntes freqüents

 • Com utilitzo el burofax electrònic que tinc disponible?

  Un cop registrat, rebràs un email amb un enllaç per validar el teu compte i així poder accedir al teu plafó de control i començar a enviar burofax electrònics amb plena validesa legal a través d'sms o de correu electrònic.

 • Puc enviar un Burofax electrònic posant l'adreça certificadora com a Còpia oculta (bcc)?

  No, no és possible. Per poder certificar el correu electrònic, afegeix l'adreça correu@certificat.burofaxelectronic.cat al camp Còpia (cc).

 • Quin navegador he d'utilitzar?

  Burofax electrònic funciona correctament amb tots els navegadors (Chrome, Firefox i Explorer) i en tots els suports, com poden ser tauletes o smartphones.

 • Com rep el mail certificat el destinatari?

  Quan envieu una notificació certificada a través de burofax electrònic per correu electrònic, el destinatari rep dos correus. El primer és el que el destinatari ha enviat al seu compte i transcorreguts uns minuts rebrà el correu electrònic certificat amb remitent correu@certificat.burofaxelectronic.cat.

 • Puc saber si l'ha obert?

  De la mateixa manera que quan envies un burofax tradicional no es pot acreditar que el destinatari ha obert el sobre, el servei de Burofax electrònic acredita el fet d'haver rebut la comunicació, no així la seva obertura.

 • Vull enviar un burofax però només trobo l'opció d'enviar emails.

  El mètode més habitual per a l'enviament de comunicacions amb caràcter legal és el Burofax, però les necessitats de les persones estan canviant, evolucionant. El nostre servei de burofax electrònic es realitza a través de dos canals: sms o email certificat.

 • Té validesa legal un burofax electrònic enviat fora de Espanya?

  La validesa legal de les comunicacions electròniques certificades per un tercer de confiança, com és el cas de Burofax Electrònic, està reconeguda en tots els països de la Unió Europea i en molts països del món. En el següent enllaç https://www.lleida.net/ca/marc-legal es pot trobar el marc legal que empara el valor probatori del Burofax Electrònic en els països on Lleida.net té presència. No dubti en contactar-per informar-se sobre la cobertura legal en altres països.

 • Al pdf del certificat hi posa "veure document adjunt", però no puc descarregar-lo quan hi clico a sobre.

  El document adjunt al certificat pdf es pot descarregar des de la icona situada a la barra lateral esquerra (icona clip) de l'Adobe Reader. És necessari la instal·lació d'aquest programari al seu ordinador.

 • Per enviar un burofax em demanen el NIF/CIF o NIE i com a estranger no disposo d'aquests documents.

  Les dades del CIF/NIF/NIE no són obligatòries. Són les dades que es vol que apareguin al certificat. Si és un particular i com a tal es vol enviar un burofax electrònic, les dades fiscals es poden deixar en blanc.

 • Necessito enviar un burofax amb caràcter legal a una persona de la que no tinc la seva adreça postal però si el seu mail i el seu número de mòbil.

  Amb Burofax electrònic els missatges no es lliuren a l'adreça física. En ser una comunicació electrònica les notificacions certificades es realitzen en línia (a través d'email i/o SMS) podent ser utilitzades com a prova en un procés judicial. Una adreça vàlida de correu electrònic i/o un número de telèfon mòbil seran l'única cosa que necessites.

 • Pot passar que a causa de la configuració del gestor de correu del receptor l'email certificat enviat a través de burofax electrònic acabi a la carpeta d'spam?

  Tenim implementats sistemes en els nostres servidors que impedeixen que els enviaments de burofax electrònics siguin considerats spam/no desitjat. Ens referim a DMARC, el nou estàndard internacional que autentifica el correu, una mena de certificació per a emails originats per destinatari fiables, de manera que aquells que no comptin amb aquesta certificació siguin eliminats.

 • El contingut ha d'anar en el cos del mail, o pot anar en un adjunt?

  El contingut d'un burofax electrònic, enviat per email certificat, es certifica tant el cos com els adjunts. D'aquesta manera, dependrà llavors de les necessitats de cada client. Burofax electrònic permet adjuntar arxius de fins a 5MB.

 • És possible comprar més d'1 Burofax electrònic? Si és així quin preu té?

  Burofax electrònic permet adquirir paquets de prepagament de 5, 20, 50 i 100 euros. Des del portal d'usuaris es pot efectuar la compra d'aquests paquets.

 • Quins mètodes de pagament puc utilitzar?

  Actualment acceptem totes aquelles targetes de crèdit/dèbit securitzades.

Vols més informació sobre Burofax Electrònic?

Escriu-nos des d'aquest formulari de contacte: